Ovimallit

Jokkis-keittiot.fi

JUURI SINULLE

Kotimaisia keittiöiden ovimalleja.

Keittiön ovivalikoimassa on useita vaihtoehtoja niin materiaalien, mallien ja värien osalta. Valittaessa keittiön oven materiaalia, on hyvä huomioida, kuinka kovaan kulutukseen ovi joutuu. Väreillä saadaan aikaan tilan tuntua kun oven pintaan valitaan vaalea sävy.

Alla toimittamamme ovimallimerkit. Myymme myös mirrorline.fi liukuovia!

Mellano

Mellano Oy on Suomen johtava kiintokalusteiden omamerkkivalmistaja ja suurin MDF-ovien valmistaja. Kysyntää vastaavan valikoiman avulla sinä pysyt viimeisimpien trendien harjalla. Mellano-tuotteet ovat kestäviä ja laadukkaita.

Padas-keittiöt

Padas-keittiöt Oy:n vankka 35 vuoden kokemus ja tuotekehitys ovat tehneet Padas-keittiöistä alan ammattilaisia.
Yrityksen kulmakiviä ovat tuotteiden laatu, kestävyys, jatkuva kehitystyö sekä joustava asiakaspalvelu.

MEILTÄ MYÖS

Vanhoihin keittiöihin vaihto-ovet sekä ovien maalaukset. 

Ovien maalaus

Kaapinovien maalaus on nopea ja edullinen vaihtoehto saada uutta ilmettä keittiölle. Se antaa uuden elämän vanhoille oville ja kalusteille.

Haluamasi ovien värin saat valita värikartasta. Suosituin kiiltoaste on puolihimmeä. Suurempien kolojen korjaukset, sekä vetimen reikien kittaukset onnistuvat helposti.

Kysy lisää!

Vaihto-ovet

Keittön ulkonäön muuttaamiseen riittää uein pelkkä ovien vaihto. Mikäli keittiön välitilat ja tasot ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta haluat keittiöösi uutta ilmettä, ovien vaihto riittää. Ovien vaihtaminen on myös huomattavasti kevyempi urakka kuin koko keittiön remontointi. 

Kun haluat apua keittiön ovien valinnassa. Me autamme!

Ovien maalaus – Jokkis-keittiot

Etsitkö jotain muuta? Soita meille.