Palvelut

LAADUKASTA

palvelua juuri sinulle.

Jokkis-keittiöt suunnittelee ja kalustaa kotisi keittiöstä kylpyhuoneeseen toiveittesi mukaan. Kun teemme työn alusta loppuun, ei sinun tarvitse huolehtia toteutuksesta. Ammattitaitoiset suunnittelijamme sekä asentajamme vievät projektin alusta loppuun viimeistä ruuvia myöten valmiiksi. Kalusteet voit ostaa myös ilman asennuspalvelua, jos olet innokas nikkaroimaan itse.

Suunnittelu ja mittaus

Suunnittelijamme ovat ammattilaisia, jotka osaavat ottaa huomioon kohteen asettamat vaatimukset ja yhdistävät niihin sinun toiveesi. Näin saadaan toimiva ja sinun yksilölliset tarpeesi huomioiva kokonaisuus.

Luotettavaa palvelua

Uuden kodin rakentajien on hyvä aloittaa yhteistyö suunnittelijoidemme kanssa hyvissä ajoin. Näin voidaan helpottaa sähkö-, ja LVI-suunnittelijoiden työtä. Kaikki tarvittavat sähköpisteet ja vesipisteet tulevat kerralla oikeisiin paikkoihin ja vältytään viime hetken korjauksilta.

Kotiinkuljetus

Jokkis-keittiöiden kalustetoimitus tapahtuu sovittuna päivänä sovittuun kellonaikaan. Kuljetus hoidetaan omalla kuljetuskalustolla, näin varmistamme kalusteiden oikea aikaisen toimituksen ja ehjänä perille tulon. Kalusteet kannetaan suoraan autosta sisätiloihin ja ne ovat heti oikeassa paikassa suojassa.

Asennus

Ammattitaitoiset Jokkis-keittiöiden asentajat ovat palveluksessasi. Asennamme kalusteet paikoilleen ja viimeistelemme asennuksen viimeistä listaa myöten.

Muista että asennustyöstä saat kotitalousvähennyksen verottajalta, jolloin maksettavaksesi jää todellisuudessa vain noin puolet koko kustannuksesta.

Shopping Basket