Tuotteet

KOTIMAISET

tuotteet sinua varten.
Me Jokkis-keittiöllä haluamme että keittiön ja kodin kalusteiden hankinta on helppoa ja joustavaa. Meiltä saat aina ammattilaisten käsissä valmistetut tuotteet. Haluamme tarjota helpoimman tavan keittiöremontiin.

Keittiökalusteet

Mieleisesi materiaali ja malli

Suunnittelemme ja valmistamme kotiisi keittiökalusteet, komerot sekä WC-kalusteet sinun toiveidesi mukaan. Osa tekemistämme keittö- sekä muista kodin kaluisteita on on nähtävillä sivuillamme ja Facebookissa. Mikäli mielenkiintosi heräsi ja sinulla on kysyttävää tietyn kohteen työvaiheista, ota yhteyttä!

Jos vakiomallistosta ei löydy sopivaa, teemme sen sinulle ja aina edulliseen hintaan.

Me teemme unelmiesi keittiöstä totta!

jokkis-kettiöt keittiokalusteet

Komerot ja WC-kalusteet

Säilytystilat on yksi kodin tärkeimmistä elementeistä.

Säilytysratkaisujen suunnittelussa kannattaa käyttää ammattilaista apuna. Näin saat toimivia ratkaisuja, joista on iloa vielä vuosienkin kuluttua.

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme kotiisi WC-kalusteet sinun toiveidesi mukaan. Jos vakiomallistosta ei löydy sopivaa, teemme sen sinulle ja aina edulliseen hintaan. Älä epäröi ottaa yhteyttä meihin.

Ovimallit

Laadukkaita kotimaisia keittiöiden ovimalleja.

Keittiön ovivalikoimassa on useita vaihtoehtoja niin materiaalien, mallien ja värien osalta. Valittaessa keittiön oven materiaalia, on hyvä huomioida, kuinka kovaan kulutukseen ovi joutuu. Väreillä saadaan aikaan tilan tuntua kun oven pintaan valitaan vaalea sävy.

Alla toimittamamme ovimallimerkit. Myymme myös Mirrorline liukuovia!

Meiltä myös vaihto-ovet
Keittön ulkonäön muuttaamiseen riittää uein pelkkä ovien vaihto. Mikäli keittiön välitilat ja tasot ovat vielä hyvässä kunnossa, mutta haluat keittiöösi uutta ilmettä, ovien vaihto riittää. Ovien vaihtaminen on myös huomattavasti kevyempi urakka kuin koko keittiön remontointi. Kun haluat apua keittiön ovien valinnassa. Me autamme!

Herrmans Måleri

Herrmans Måleri tarjoaa suuren valikoiman maalattuja ovia keittiöön, makuuhuoneeseen, säilytystiloihin ja kylpyhuoneeseen. Yritys on erikoistunut maalattujen MDF-kalusteovien valmistukseen. Ovia saa useissa eri väreissä sekä mattana että korkeakiiltoisena.

Padas-keittiöt

Padas-keittiöt Oy:n vankka 35 vuoden kokemus ja tuotekehitys ovat tehneet Padas-keittiöistä alan ammattilaisia. Yrityksen kulmakiviä ovat tuotteiden laatu, kestävyys, jatkuva kehitystyö sekä joustava asiakaspalvelu.

Työtasot

Keittiötaso on näkyvin osa keittiötä.
Keittiön tasojen valinnassa kannattaa makuasioiden lisäksi huomioida myös tasojen käyttö. Tiskipöytätason tulee kestää kosteutta, kun taas leipomisalustan täytyy kestää kosteutta, lämpöä, kulutusta ja erilaisia ruokatarvikkeista syntyviä tahroja, kuten rasvaa. Valitse oma suosikkisi keittiötasovalikoimasta ja nauti keittiön tyylikkäästä ilmeestä.

Ecolam

Tasoissamme yhdistyvät kauneus, kestävyys ja helppohoitoisuus. Keittiötaso on keittiön näkyvimpiä osia, joka vaikuttaa merkittävästi koko keittiön ilmeeseen.

Shopping Basket