Referenssit

ASIAKAS

on meille tärkeä.

Jokkis-keittiöt Oy on palvellut vuosien ajan asiakkaitaan vahvalla ammattitaidolla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Tällä sivulla esittelemme muutamia toteutuneita kohteita mitkä olemme tehneet. Mikäli mielenkiintosi heräsi ja sinulla on kysyttävää tietystä kohteesta, ota rohkeasti yhteyttä!

17 lokakuun, 2022
Pääsimme toteuttamaan Kauppakeskus Ainoassa olevaan liikkeeseen pitkän rivin myymäläkalusteita. Kalusteiden jatkoksi teimme myös pöydän 30mm laminaattitasosta….
3 kesäkuun, 2022
Kevään aikana meillä on ollut monia hienoja projekteja, joista yksi on tämä. Tammelassa sijaitseva Makuliha laajensi tilojaan, johon pääsimme toteuttamaan myyntitiskin, sekä muita kalusteita. Aloitetaan ihailemalla tätä upeaa myyntitiskiä….
30 maaliskuun, 2022
Tässä kohteessa haluttiin kapeaan eteiseen säilytystilaa, ja lopputuloksena tuli kaunis ja toimiva kalusteryhmä. Vaikka kaapit eivät ole kovinkaan syvät, on niissä kuitenkin hyvin säilytystilaa. Komeroon saatiin myös piilotettua sähkökeskus….
21 lokakuun, 2021
Tässä keittiössä yhdisteltiin mustaa ja puunsävyjä tyylikkäästi. Musta tuo ryhdikkyyttä, kun taas vaalea tammi tuo mukavasti kodikkuutta kokonaisuuteen. Kohteeseen tehtiin myös tv-taso samoista materiaaleista, kuin keittiö….
5 heinäkuun, 2021
Ulkorakennus sai upean Mirrorlinen lasiseinän. Kokonaisuus on kahdella kiinteällä ovella ja kahdella liikkuvalla ovella. Musta alumiinikehä tuo kivasti ryhdikkyyttä kesähuoneen ulkoasuun….
30 kesäkuun, 2021
Ovi- ja tasovaihdolla saa aikaan suurenkin muutoksen, kuten tässä kohteessa. Vanhat rungot säilytettiin, ja muutamalla uudella rungolla tuotiin vielä lisää säilytystilaa. Aina ei siis tarvitse purkaa koko keittiötä uuden…
15 huhtikuun, 2021
Vaaleilla puuovilla saatiin valoisuutta mukavasti lisää, ja mustat vetimet luovat ryhdikkyyttä. Kokonaisuuteen saatiin reilusti säilytystilaa ja toiminnallisuutta mm. laatikoilla ja apteekkimekanismilla. Keittiökalusteiden sivut on kehystetty vaaleanharmaalla levyllä, joka luo…
13 huhtikuun, 2021
Tässä mökkikohteessa oli aiemmin epäkäytännöllinen keittiö, joka ei miellyttänyt mökkiläisiä värienkään puolesta. Uuteen keittiöön valikoitui mustan ja puunvärinen yhdistelmä. Saareke luo avaruutta koko tilaan, ja tämän äärellä voi myös…
1 maaliskuun, 2021
Forssaan aukesi tyylikäs kampaamo, StudioKuus, johon teimme värien+ muiden tavaroiden säilytykseen kalusteet. Mustassa kalusteessa värikkäät väripurki tuo hienoa väriloistoa. Laatikostot, seinäkaapit ja avohyllyt luovat kivan kokonaisuuden….
Shopping Basket