Referenssit

ASIAKAS

on meille tärkeä.

Jokkis-keittiöt Oy on palvellut vuosien ajan asiakkaitaan vahvalla ammattitaidolla ja asiakaslähtöisellä asenteella. Tällä sivulla esittelemme muutamia toteutuneita kohteita mitkä olemme tehneet. Mikäli mielenkiintosi heräsi ja sinulla on kysyttävää tietystä kohteesta, ota rohkeasti yhteyttä!

23 tammikuun, 2023
Pääsimme toteuttamaan tähän kompaktiin tilaan wc- sekä khh-kalusteet. Putkistot sekä vesivaraaja loivat pieniä haasteita jo valmiiksi pienessä tilassa, mutta kokonaisuudesta saatiin silti avara eikä tila näytä täyteen ahdetulta. Pyykkikoneen…
5 tammikuun, 2023
Pieni ja kapea tila toi hieman haasteita, mutta kaikki asiakkaan toiveet saatiin silti toteutettua. Kokonaisuus on mielestämme oikein tyylikäs!…
3 tammikuun, 2023
Forssaan aukeaa 2023 alkuvuodesta uusi kampaamo, johon pääsimme toteuttamaan kiintokalusteet pesupaikan taakse. Laatikostoihin ja hyllykaappeihin mahtuu reilusti tavaraa säilöön. Valkoiset ovet, messinkiset vetimet ja Carrara marmori laminaattitaso on tyylikäs…
3 tammikuun, 2023
Pääsimme toteuttamaan paikalliseen kauneushoitolaan uuden myyntitiskin. Tiski tehtiin ”leijuvan” näköiseksi reilusti sisäpuolella olevalla matalalla sokkelilla. Tiskin sisäpuolella on kaksi laatikostoa, sekä tietysti tasotilaa työskentelyyn….
17 lokakuun, 2022
Pääsimme toteuttamaan Kauppakeskus Ainoassa olevaan liikkeeseen pitkän rivin myymäläkalusteita. Kalusteiden jatkoksi teimme myös pöydän 30mm laminaattitasosta….
3 kesäkuun, 2022
Kevään aikana meillä on ollut monia hienoja projekteja, joista yksi on tämä. Tammelassa sijaitseva Makuliha laajensi tilojaan, johon pääsimme toteuttamaan myyntitiskin, sekä muita kalusteita. Aloitetaan ihailemalla tätä upeaa myyntitiskiä….
30 maaliskuun, 2022
Tässä kohteessa haluttiin kapeaan eteiseen säilytystilaa, ja lopputuloksena tuli kaunis ja toimiva kalusteryhmä. Vaikka kaapit eivät ole kovinkaan syvät, on niissä kuitenkin hyvin säilytystilaa. Komeroon saatiin myös piilotettua sähkökeskus….
21 lokakuun, 2021
Tässä keittiössä yhdisteltiin mustaa ja puunsävyjä tyylikkäästi. Musta tuo ryhdikkyyttä, kun taas vaalea tammi tuo mukavasti kodikkuutta kokonaisuuteen. Kohteeseen tehtiin myös tv-taso samoista materiaaleista, kuin keittiö….
Shopping Basket